Events

In maart en april organiseren we meerdere evenementen om gezellig samen te zijn, te feesten, en om geld op te halen voor de overname van Saarein zodat we onze geliefde plek kunnen veiligstellen voor de toekomst.

Vind je het leuk om naar de veiling, de bingo of de spelletjesavond te komen, laat het ons even weten zodat we een beetje kunnen inschatten hoeveel mensen er komen. Wil je deelnemen aan het diner, reserveer dan een stoel. En natuurlijk zien we jullie allemaal graag bij het grote feest in Paradiso. Kaartjes zijn nu te koop en de opbrengsten komen ten goede van de crowdfunding!

Veiling

Dinsdag 12 maart 18:00 – 00:00 in Saarein

Stap binnen in de wereld van unieke kansen en bijzondere vondsten bij onze exclusieve veiling ten bate van Café Saarein. Elke bod brengt ons dichter bij het behoud van onze geliefde plek, een hoeksteen van onze gemeenschap

Vrije inloop – Maar kom vroeg, want het kan druk worden!

Bingo

Dinsdag19 maart 18:00 – 00:00 in Saarein

Voor deze speciale bingo avond komt Ted’s muziekbingo op bezoek. Bij Ted’s Muziekbingo streep je in een snel tempo de nummers af op je unieke bingokaart, terwijl je naar oude hits luistert. Met te gekke prijzen!

Vrije inloop – Maar kom vroeg, want het kan druk worden!

Diner

Dinsdag 26 maart 18:00 – 23:00 in Saarein

Kom genieten van een speciale dineravond met live performances, ter ondersteuning van Save de Saarein. Een avond vol heerlijke gerechten en geweldige performances zoals Shishani, allemaal voor een goed doel. Laat je verrassen door culinaire kunstwerken en entertainend talent. Samen maken we er een onvergetelijke avond van, terwijl we Saarein steunen. Mis het niet!

⭐️ – Laat ons per mail weten dat je erbij wilt zijn en dan sturen we een betaallink om de stoel (of stoelen) voor je te reserveren.

Pubquiz

Dinsdag 2 april 18:00-00:00 in Saarein

Doe mee met de spannende Saarein Pub Quiz avond! Test je kennis in verschillende categorieën terwijl je geniet van goed gezelschap en heerlijke drankjes. Ga de strijd aan met vrienden voor leuke prijzen en de eer!

Voorverkoop – Ben er vroeg zijn, want het kan druk worden!

Groot feest in Paradiso

Zondag 14 april 19:00-05:00 in Paradiso

Op 14 april 2024 verhuist Saarein voor één avond naar een andere locatie, in Paradiso, samen met vrienden. Deze avond brengt de hele Saarein haar gemeenschap onder één dak om zowel de geschiedenis van dit queer instituut te vieren als het volgende hoofdstuk in te luiden. In samenwerking met de Queer Agenda en De Trut en mede mogelijk gemaakt door Paradiso die alle kaartopbrengsten van de avond doneert aan de crowdfunding!